• YS1-2
  • YS2-2
  • YS3-1
  • MiaSein
  • MiaSein1
  • MiaSein2

tentang Kami Selamat, anjeun maénkeun sorangan

Zhejiang MiaSein Garment Impor & Ékspor Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan perdagangan anu ngiringan impor sareng ékspor pakean lateks spandex khusus. Pabrik sumber kami ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah, sareng sertifikasi kualifikasi produk Profesional, khusus dina produksi sareng ngolah ketat ketat lalaki sareng awéwé, catuits, sadaya-inklusif, baju renang, baju jero, calana lalaki sareng awéwé, sareng produk sanés. Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa kualitas pikeun palanggan sareng distributor anu resep pakean khusus.

  • about-us