Tentang Kami

Saha Kami

about-us

Zhejiang MiaSein Garment Impor & Ékspor Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan perdagangan anu ngiringan impor sareng ékspor pakean lateks spandex khusus. Pabrik sumber kami ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah, sareng sertifikasi kualifikasi produk Profesional, khusus dina produksi sareng ngolah ketat ketat lalaki sareng awéwé, catuits, sadaya-inklusif, baju renang, baju jero, calana lalaki sareng awéwé, sareng produk sanés. Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa kualitas pikeun palanggan sareng distributor anu resep pakean khusus. Perusahaan urang gaduh langkung ti sapuluh taun sajarah pangwangunan. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk kami parantos dikenal ku industri industri papakean. Kami ngabagéakeun pisan babaturan ti sakumna dunya pikeun nganjang ka perusahaan, bimbingan sareng negosiasi bisnis kami.

Naon Urang Laksanakeun

Kami sacara éksklusif ngembangkeun lawon komposit lateks spandex, sareng sacara éksklusif ngahasilkeun lawon spandex latex pikeun baju ketat lalaki sareng awéwé, catuits, serbaguna, baju renang, baju jero, calana lalaki sareng awéwé, sareng sajabana. Téktur sareng pangaruh ngagemna tiasa dibandingkeun sareng latex nyata pakean, tapi élastisitasna langkung élastis tibatan pakean lateks Langkung ageung, langkung gampang dipakena, sareng langkung terjangkau.

Kauntungan urang
1. Pangwangunan ekslusif bahan baku, panyalindungan caket-lingkungan, pasokan stabil sareng lawon langka.
2. Desain terpadu, produksi sareng penjualan, kualitas terkendali, sareng efisiensi produksi sareng pangiriman anu luhur.
3. Panilitian sareng pamekaran sistem pembuatan pelat CAD calakan, kontrol ukuran langkung standar.
4. Kami tiasa nyayogikeun jasa khusus, désainer propésional dina desain situs, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan sajumlah pinuh jasa anu dipersonalisasi.
5. Urang tiasa nyayogikeun gaya khusus pikeun konsumén ageung pikeun mastikeun pasokan éksklusif.
6. Kami dedicated saatos-penjualan jasa, layanan palanggan 24 jam online Q & A.

Wisata Pabrik

factory1
factory3
factory2
factory4