Kantong Ucing Portabel Piaraan Ransel Anjing Ucing Kapasari ageung Kapsul Leumpang Ucing Kantong Mawa Kantong Sakola

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Kantong Ucing Portabel Piaraan Ransel Anjing Ucing Kapasari ageung Kapsul Leumpang Ucing Kantong Mawa Kantong Sakola
Pedaran:Desain rohangan ageung tilu diménsi, cocog pikeun ucing sareng anjing ageung. Jandéla layar payun ageung + liang ventilasi di luhur masihan piaraan pikeun pangalaman anu seger dina usum panas. Desain praktis anu tiasa dilipat, ngahémat rohangan sareng gampang dibawa. Desain anti kabur ganda, anti seleting pambuka + gesper traksi. Desain pangaluyuan multi arah ngarah cocog sareng stabil dina tonggong, sareng tali taktak luhur tiasa disaluyukeun, janten langkung gampang dibawa. Desain universal dina opat musim, dual-mode sareng panggunaan multi-fungsi roller shutter. Lima titik setrés, lima titik setrés saimbang pinggang, taktak, dada, tonggong sareng imbit, ngirangan tekanan bantalan. Cangkang palastik cetak transparan, punten gelap, cahaya instan, antepkeun ucing ningali dunya sareng karaos langkung aman. Rohangan ageung ngamungkinkeun ingon-ingon pikeun baralik sareng bebas.
Metode pamasangan: jajarkeun sirah seleting hiji sisi transparan panutup sareng bin tengah sareng tarik deui. Saatos narik hiji sisi, pasang sisi sanésna dina cara anu sami. Pasang kana bantal, atanapi pasang popok.
Ngaran barang : Piaraan Piaraan & Piaraan
Gaya : Pink, kulawu, konéng
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): 36 * 36 * 40cm
Bahan: nilon Eva
Metode ngumbah: Anjeun tiasa nyeuseuh baju anjing nganggo detérjen baju manusa. Upami disinféktan khusus tiasa disayogikeun pikeun piaraan, éta bakal langkung épéktip pikeun maéhan endog parasit anu gampang terkontaminasi ku baju piaraan. Baju anjing sareng baju jalma kedah dikumbah nyalira. Entong nganggo pemutih klorin atanapi pemutih oksigén.

Cara neundeun: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing

Jenis saham: Di stock
Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Pangukuran manual, aya sababaraha kasalahan, punten candak obyék asli salaku standar. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali