Cat Climbing Frame Cat Scratching Board Cat Grinding Claws Sisal Cat Scratching Board Cat Litter Cat Suplai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Cat Climbing Frame Cat Scratching Board Cat Grinding Claws Sisal Cat Scratching Board Cat Litter Cat Suplai
Pedaran:Pilih lawon anu bermutu tinggi, anu henteu nganyenyeri kulit ingon-ingon, sahingga ingon-ingon tiasa ngagaduhan pangalaman anu langkung saé. Pangerjaan anu hadé, produk awét sareng teguh. Haneut sareng nyaman, desain katutup, bulu anu raoseun sareng napas. Nyekel piring tina pabrik sisal. Uing. Ringan sareng merenah, henteu nguasaan daérah.
Titik pangaweruh sayang ucing: Ucing waspada kana hal anu teu dikenal. Anjeun tiasa nempatkeun cocooan anu dipikahoyong ku ucing, atanapi baju kalayan bau anu bogana, supados ucing tiasa akrab sareng resep aranjeunna gancang-gancang. Kusabab modél énggal nembé dihasilkeun, éta dipak sareng disegel sateuacan dileupaskeun, sareng éta pasti bakal aya bau nalika diangkut ka konsumén kanggo waktos anu lami, janten éta ngan ukur kedah dileupaskeun di tempat anu dimudangkeun pikeun sababaraha dinten.
Nami barang: Sayang Piaraan
Gaya: Sangkakala (kulawu + bodas), ageung (kulawu + bodas), alit (coklat coklat + krem), ageung (coklat coklat + krem), alit nganggo bola pikeun ngagiling sayang segitiga, ageung ku bola pikeun ngagiling sayang segitiga
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): Tarompét: 50 * 26 * H37CM / ageung: 55 * 27 * H50CM
Fitur: Hayu piaraan istirahat
Tipe lawon: Papan + buluan
Metode ngumbah: Nyemprot disinfectant piaraan atanapi rem mite lawon mite, tapi ogé éncér bagian tina panolak serangga éksternal ucing pikeun nyemprot. Upami anjeun gaduh pembersih vakum kakuatan tinggi, anjeun ogé tiasa nganggo panyeuseuh vakum pikeun ngaleungitkeun mites.

Metode panyimpenan: simpen nyalira atanapi dina bungkus kertas supados teu dicét ku papakéan anu sanés.

Jenis saham: Di stock

Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi nyababkeun panyakit kulit kusabab keueung. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

5
6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali