Anjing Sayang Anjing Sampéan Sato Piaraan sareng Anjing Pesanggrahan Anjing Ucing Saré Kantong Mat Ditutup Ucing Imah Tetep Haneut dina Mangsa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran ProdukAnjing Sayang Anjing Sampéan Sato Piaraan sareng Anjing Pesanggrahan Anjing Ucing Saré Kantong Mat Ditutup Ucing Imah Tetep Haneut dina Mangsa
Katerangan:Pilih lawon anu bermutu tinggi, anu henteu nganyenyeri kulit ingon-ingon, sahingga ingon-ingon tiasa ngagaduhan pangalaman anu langkung saé. Pangerjaan anu hadé, produk awét sareng teguh.
Nami barang: Sayang Piaraan
Gaya: Sarang ucing sipi
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): S-47 * 45cm, M-53 * 51cm
Fitur: Hayu piaraan istirahat
Tipe lawon: lawon + plush pondok
Metode ngumbah: Anjeun tiasa nyeuseuh baju anjing nganggo detérjen manusa. Upami disinféktan khusus tiasa disayogikeun pikeun piaraan, éta bakal langkung épéktip pikeun maéhan endog parasit anu gampang terkontaminasi ku baju piaraan. Baju anjing sareng baju jalma kedah dikumbah nyalira. Entong nganggo pemutih klorin atanapi pemutih oksigén.

Metode panyimpenan: simpen nyalira atanapi dina bungkus kertas supados teu dicét ku papakéan anu sanés.

Jenis saham: Di stock
Kustomisasi pangrojong: Cegah kontak sareng tulisan anu seukeut sareng kasar sareng artikel basa anu kuat; milih tempat anu tiis sareng berventilasi pikeun niiskeun sareng garing sateuacan dikoléksi; buka kabinet sacara rutin salami periode pengumpulan pikeun ventilasi sareng tetep garing; dina suhu luhur sareng usum lembab, hawa garing sababaraha kali pikeun nyegah jamur.

Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi nyababkeun panyakit kulit kusabab keueung. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali