Ucing sareng anjing mandi sikat pijatan bersih sikat lima sarung jari

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Ucing sareng anjing mandi sikat pijatan bersih sikat lima sarung jari
Katerangan: Pengerjaan anu saé, saluyu sareng desain ergonomis, pamilik gampang disisiran, ingon-ingon pikaresepeun nyisiran, hiji tombol rambut bersih, merenah, hemat tenaga kerja. Mandi salami 2 menit tiasa ngamajukeun sirkulasi getih sareng ngajantenkeun rambut piaraan langkung herang. Éta ogé tiasa ngabersihan kutu sareng barang-barang kotor anu aya dina rambut ingon-ingon ku gél mandi khusus piaraan
Metode sisir: numutkeun susunan rambut sareng pertumbuhanana, ti sirah dugi ka buntut, ti luhur ka handap, ti beuheung kana taktak, teras sikat anggota awak sareng buntut. Nalika nyisir rambut, tindakanna kedah hipu sareng taliti, henteu kasar sareng garing, supados henteu nyababkeun nyeri dina anjing, utamina nalika nyisiran rambut caket bagian anu sénsitip (sapertos aurat luar).
Ngaran barang : Suplai Piaraan
Warna: pink
Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): Panjangna 12cm, lébar 13cm sareng kandel 3cm
Fitur: Pijet piaraan sareng bersihkeun rambutna
Bahan: ABS
Keturunan anu cocog: Cocog sareng beagle, poodle, Pomeranian, Alaskan, jsb

Metode ngumbah: Metode ngumbah: Produk ieu ngan ukur tiasa dikumbah ku cai. Punten garingkeun ku anduk garing saatos dikumbah. Punten ngumbah nyalira tina objék manusa
Cara neundeun: Simpen di tempat anu garing sareng tiis tina jangkauan barudak pikeun nyingkahan kacilakaan

Jenis saham: Di stock

Punten perhatoskeun: Produk ieu didesain sareng didamel sacara éksklusif ku perusahaan urang. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Entong nempatkeun produk dimana barudak tiasa kéngingkeunana. Entong masihan produkna ka murangkalih. Produk ieu seukeut, punten nyingkahan touch barudak sareng kaulinan, punten mesen numutkeun kaayaan piaraan anu leres. Nalika nganggo, punten bersihkeun rambutna pikeun leres-leres supados henteu ngarusak kulit piaraan sareng nyusahkeun anjeun sareng piaraan anjeun. Punten bersihkeun saluyu sareng metoda beberesih. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali