Obat Perawatan Nyaman Piaraan Nyaman Nyoco Obat Kedokteran Universal pikeun Anjing sareng Ucing Tiasa Dihakan Tablet Kalsium Pélor Pijet Piaraan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Obat Perawatan Nyaman Piaraan Nyaman Nyoco Obat Kedokteran Universal pikeun Anjing sareng Ucing Tiasa Dihakan Tablet Kalsium Pélor Pijet Piaraan
Katerangan: Saatos ngeusian cai atanapi ubar, pastikeun udagkeun sakedik langkung jero dina tikoro sareng maju. Upami teu kitu, ubar tiasa diciduhkeun ku anjing. Kalayan feeder ubar piaraan, anjing henteu kedah damel atos-atos teuing nginum ubar deui.
Pitunjuk: [Farmasi sareng ubar cair]: Eusian feeder ubar ku ubar atanapi ubar cair, buka sungut piaraan sareng bebereskeun, tuju kana tikoro, sareng dorong piston kalayan kuat. [Pil atanapi kapsul]: Eusian pakan ubar ku nginum cai, jepit tablet atanapi kapsul, buka sungut ingon-ingon sareng bebereskeun, arahkeun kana tikoro, sareng dorong piston kalayan kuat
Ngaran barang : Piaraan Piaraan & Piaraan
Gaya: Tukang ubar
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): Panjang 15cm * Lebar 6cm
Fitur: Cai tuangeun, tuangeun
Bahan: plastik
Metode ngumbah: Bilas ku cai herang, garing nganggo rag garing atanapi garing di tempat anu tiis sareng berventilasi
Metode panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing, hindarkeun paparan sinar matahari, sareng pastikeun teu aya kalembaban dina permukaan produk sateuacan disimpen, supados henteu ngahasilkeun baktéri

Jenis saham: Di stock

Punten perhatoskeun: Produk ieu didesain sareng didamel sacara éksklusif ku perusahaan urang. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Punten bersihkeun piring dina waktos saatos tuang. Punten bersihkeun sareng simpen nyalira tina alat-alat tabel jalma. Nalika nyoco cai sareng tuangeun, punten entong eusian cai sareng tuangeun teuing, supados nyegah piaraan tibalik nalika ngajalankeun, sareng buruk pangan anu disababkeun ku piaraan henteu tiasa bérés tuang. Éror pangukuran manual, mangga tingal obyék asli. Punten gentos cai sareng tuangeun dina tuang sareng dispenser cai dina waktosna pikeun ngahindarkeun buruk cai sareng tuangeun, mangaruhan kaamanan produk sareng kaséhatan piaraan. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali