Baju Anjing Usum Gugur sareng Musim Dingin Dirobih janten Bagian Ipis Teddy Bichon Hiromi Poodle Piaraan Baju Anak Anjing Empat berkaki Kaos Palang Gaun Wukong Piaraan Mantel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Baju Anjing Usum Gugur sareng Musim Dingin Dirobih janten Bagian Ipis Teddy Bichon Hiromi Poodle Piaraan Baju Anak Anjing Empat berkaki Kaos Palang Gaun Wukong Piaraan Mantel
Pedaran:Pilih lawon butik kualitas luhur pikeun nyandak piaraan dina pengalaman nganggo anu raoseun, sareng bersihkeun padamelanna supados baju baju nganggo alami, anu langkung lucu sareng modis
Nami barang : Baju piaraan
Gaya: Bagian ipis, bagian kandel
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): S-bust 30-35cm, M-bust 35-40cm, L-bust 40-45cm, XL-bust 45-50cm
Fitur: Hiasan, kahaneutan
Tipe lawon: Plush pondok
Metode ngumbah: Anjeun tiasa nyeuseuh baju anjing nganggo detérjen baju manusa. Upami disinféktan khusus tiasa disayogikeun pikeun piaraan, éta bakal langkung épéktip pikeun maéhan endog parasit anu gampang terkontaminasi ku baju piaraan. Baju anjing sareng baju jalma kedah dikumbah nyalira. Entong nganggo pemutih klorin atanapi pemutih oksigén.

Cara neundeun: Cegah kontak sareng tulisan anu seukeut sareng kasar sareng artikel basa anu kuat; milih tempat anu tiis sareng berventilasi pikeun niiskeun sareng garing sateuacan dikoléksi; buka kabinet sacara rutin salami periode pengumpulan pikeun ventilasi sareng tetep garing; dina suhu luhur sareng usum lembab, hawa garing sababaraha kali pikeun nyegah jamur.

Jenis saham: Di stock
Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi causing panyakit kulit kusabab sultry. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

尺寸图

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali