Panas ketat-pas plus ukuran spandex latex ngagurilap panggung PVC faux kulit calana langsing pantyhose selangkangan dicabut legging ketat bikangna

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Panas ketat-pas plus ukuran spandex latex ngagurilap panggung PVC faux kulit calana langsing pantyhose selangkangan dicabut legging ketat bikangna

Pedaran:   

Barang  pantyhose ngagurilap awéwé    
Jenis kelamin  Awéwé 
Warna  Hideung, bodas, beureum, biru
Ukuran (dina cm)  ES - E3XL, FS, FM, TL, TXL, 10 ukuran pikeun dipilih.

Fitur:

Lateks Seksi spandex awéwé U selangkangan zip ketat ketat

Teu gampang diudar

Ritsleting kabuka kalayan selangkangan U, peregangan 15%, nunjukkeun sosok seksi anjeun

Jahitan anu saé, nyorot kaahlian ngadamel anjeun ngaraosan tékstur baju na saé pisan.

Diluar seamless, luhur manjang tur pas sampurna kana awak

Lemes, ngagurilap sareng panceg.

Elastisitas tinggi, langsing, nunjukkeun kurva awak anu saé sareng ngajantenkeun anjeun langkung pikaresepeun.

Desain stoking pantyhose katingalina ngagaduhan suku anu langkung panjang sareng pinggul anu langkung sampurna. 

Aya 2-3% bédana numutkeun pangukuran manual.      

Mangga parios bagan pangukuran taliti sateuacan anjeun mésér barang.    

Punten perhatoskeun yén bédana warna sakedik kedah ditampi kusabab lampu sareng layar.

Tipe lawon

 eunteung spandex latex    

Kandelna lawon

 0.6mm

Tékstur lawon

 Lampu sareng lemes, Waterproof, tahan angin, kasehatan sareng perlindungan lingkungan.

Métode ngumbah

 ngumbah panangan anu lembut, punten henteu diusap.

Metode neundeun

 simpen nyalira atanapi dina bungkus kertas supados teu dicelup ku pakean anu sanés.

Jenis saham

 Aya sasayogian

Ngadukung kustomisasi  Upami teu aya ukuran anu cocog sareng anjeun, urang tiasa ngapéskeun pikeun anjeun, ngan ukur peryogi anjeun nyayogikeun jangkungna, beurat, kuriling pinggang, inpormasi kuriling pinggul.

Bobot paket tunggal 0,3 kg, jilid 28.0 cm * 35.0 cm * 4.0 cm

Punten perhatoskeun: Ketang ieu dirarancang sareng dihasilkeun sacara éksklusif ku perusahaan urang. Dina raraga nyayogikeun pangalaman nganggo anu saé, ukuran calana ogé disesuaikan khusus pikeun toko, anu bénten sareng ukuran umum. Punten mésér produk ieu ketat numutkeun bagan ukuran kami. Hatur nuhun!

1
Hot tight-fitting plus size spandex latex shiny
Hot tight-fitting plus size spandex latex shiny PVC stage faux leather pants slim pantyhose crotch detachable female tight leggings01
Hot tight-fitting plus size spandex latex shiny PVC stage faux leather pants slim pantyhose crotch detachable female tight leggings03
SIZE CHART

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali