Rumah Tangga Piaraan Ucing Rambut Remover Anjing Rambut Cleaner Karpét Pesanggrahan Sofa Ngaleupaskeun Rambut

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Rumah Tangga Piaraan Ucing Rambut Remover Anjing Rambut Cleaner Karpét Pesanggrahan Sofa Ngaleupaskeun Rambut
Katerangan: Cocog pikeun beberesih rambut multi-adegan, sareng cocog pikeun meresihan rambut piaraan ragrag tina sprei, karpét, sofa sareng baju. Sikat reresihan dua arah, rambut ucing sareng rambut anjing, sadayana tiasa disikat. Basajan, merenah sareng tiasa dianggo deui
Nami barang: Produk beberesih sareng kageulisan anu sanés
Pamakéan: éta tiasa ngagulung bulak-balik langsung dina permukaan lambaran, karpét, baju sareng sofa dugi ka hal-hal di luhur dina dasarna dipasang. Teras bersihkeun sareng tuang rambut tina tempat sampah. Tungtungna, bersihkeun mesin gluing
Warna: bodas sareng beureum
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm): 19cm * 20cm
Fitur: Ngabersihan rambut piaraan
Bahan: ABS, serat nilon
Metode ngumbah: Produk ieu ngan ukur tiasa dikumbah. Punten garingkeun ku anduk garing saatos dikumbah. Punten bersihkeun nyalira tina tulisan manusa

Cara neundeun: Simpen di tempat anu garing sareng tiis tina jangkauan barudak pikeun nyingkahan kacilakaan
pakean.

Jinis stock: Di stock productProduk ieu ngan ukur tiasa nyikat rambut anu nyangkut ku bahan mengembang dina sofa, karpét, sprei sareng baju, tapi henteu tiasa ngabersihkeun bal rambut.

Punten perhatoskeun: Produk ieu didesain sareng didamel sacara éksklusif ku perusahaan urang. Produk ieu ngan ukur tiasa nyikat rambut anu nyangkut ku bahan mengembang dina sofa, karpét, sprei sareng baju, tapi henteu tiasa ngabersihkeun bal rambut. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Entong nempatkeun produk dimana barudak tiasa kéngingkeunana. Entong masihan produkna ka murangkalih. Produk ieu langkung seukeut, punten nyingkahan keuna sareng kaulinan barudak, punten mesen numutkeun kaayaan piaraan anu saleresna. Nalika nganggo, punten bersihkeun rambutna pikeun leres-leres supados henteu ngarusak kulit piaraan sareng nyusahkeun anjeun sareng piaraan anjeun. Punten bersihkeun saluyu sareng metoda beberesih. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

尺寸图

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali