Singa Leutik Ceuli Wig Anjing Topéng Piaraan Ngabuburit janten Topi Lucu Topi Ucing Headgear

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Singa Leutik Ceuli Wig Anjing Topéng Piaraan Ngabuburit janten Topi Lucu Topi Ucing Headgear
Katerangan: Rambut singa singa, nganggo éta sareng janten raja singa. Éta henteu ngan ukur kuat, tapi ogé haneut. Cocog sareng sababaraha rupa skenario, Opat musim sayogi
Ngaran barang : Dekorasi transformasi piaraan
Warna: coklat
Jenis Kelamin: Universal
Cocog pikeun: Sedeng sareng anjing ageung sareng anak ucing
Ukuran (dina cm): Ceuli leutik S: cocog pikeun kuriling beuheung 28cm, ceuli leutik M: cocog pikeun kuriling beuheung 32cm, ceuli leutik L: cocog pikeun kuriling beuheung 38cm,
Fitur: Hiasan, kahaneutan
Bahan: Rambut anjing tiruan kabel + lawon disikat
Metode ngumbah: Anjeun tiasa nyeuseuh baju anjing nganggo detérjen baju manusa. Upami disinféktan khusus tiasa disayogikeun pikeun piaraan, éta bakal langkung épéktip pikeun maéhan endog parasit anu gampang terkontaminasi ku baju piaraan. Baju anjing sareng baju jalma kedah dikumbah nyalira. Entong nganggo pemutih klorin atanapi pemutih oksigén.

Cara neundeun: Cegah kontak sareng tulisan anu seukeut sareng kasar sareng artikel basa anu kuat; milih tempat anu tiis sareng berventilasi pikeun niiskeun sareng garing sateuacan dikoléksi; buka kabinet sacara rutin salami periode pengumpulan pikeun ventilasi sareng tetep garing; dina suhu luhur sareng usum lembab, hawa garing sababaraha kali pikeun nyegah jamur.

Jenis saham: Di stock

Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi nyababkeun panyakit kulit kusabab keueung. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

尺寸图

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali