Warta

  • Our unique fabric & CAD System
    Pos waktos: Aug-27-2020

    Spandex Latex mangrupikeun lawon komposit pilem lateks, anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan urang. Éta ngadopsi téknologi nano-komposit. Éta ngagaduhan élastisitas anu luhur dina sadaya opat sisi, henteu gampang rengat, henteu nyerep cai, sareng ngagaduhan fungsi kesang olahraga sareng kabugaran. Pangaruhna ketang ...Maca deui »

  • Our advantages
    Pos waktos: Aug-27-2020

    Pabrikan sumber Pusat sumber Industri sareng integrasi perdagangan B2B Pabrik kuat, kerjasama global Pasokan lintas wates, kiriman global (FedEx DHL UPS TNT ARAMEX) Pembuatan piring komputer, desain aslina, Ranjang motong komputer, pamariksaan kualitas produk sareng pangiriman, layanan palanggan cen .. .Maca deui »

  • About our company
    Pos waktos: Aug-27-2020

    Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan jasa bisnis mandeg ngahijikeun pamekaran lawon, desain produk, produksi sareng penjualan. Produk utama nganggo panilitian bebas sareng pamekaran lawon, sapertos spandex latex (permukaan minyak / permukaan eunteung), nganggo lapisan pérak nilon rajutan, lawonna enviro ...Maca deui »

  • 2020.7.9
    Pos waktos: Aug-14-2020

    1. Ngeunaan perusahaan urang Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan jasa bisnis mandeg ngahijikeun pamekaran lawon, desain produk, produksi sareng penjualan. Produk utama nganggo panilitian bebas sareng pamekaran lawon, sapertos spandex latex (permukaan minyak / permukaan eunteung), nganggo w ...Maca deui »

  • 2020.2.20
    Waktos Post: Apr-23-2020

    Ayeuna, kusabab pecah coronavirus anyar di Cina sareng sacara global, perusahaan urang prihatin pisan ngeunaan ieu. Dumasar kana sababaraha taun pangalaman kami dina produksi baju jas sareng sababaraha jinis pakéan, kami parantos muka dua jalur produksi pikeun jas pelindung anu steril sareng masker. Urang ...Maca deui »

  • 2018.3.1
    Waktos Post: Apr-23-2020

    Saatos langkung ti sapuluh taun pangalaman, kami sacara mandiri ngembangkeun pérsi anu ditingkatkeun tina sistem pembuatan pelat CAD. Éta mangrupikeun parangkat lunak pikeun ngadamel piring komputer komputer, coding, sareng tata ruang. Mangrupikeun sistem CAD papakéan anu langkung énggal sareng lengkep. Sistem ieu langkung cocog pikeun ...Maca deui »

  • 2017.1.10
    Waktos Post: Apr-23-2020

    Saatos usaha anu teras-terasan, volume penjualan baju ketat lateks spandex kami diekspor ka pasar Éropa sareng Amérika parantos ngaleuwihan US $ 1 juta. Ieu mangrupikeun terobosan anyar dina sajarah penjualan urang. Kami bakal tetep ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun produk urang supados ngajantenkeun produk kami langkung populér. ...Maca deui »