2020.2.20

Ayeuna, kusabab pecah coronavirus anyar di Cina sareng sacara global, perusahaan urang prihatin pisan ngeunaan ieu. Dumasar kana sababaraha taun pangalaman kami dina produksi baju jas sareng sababaraha jinis pakéan, kami parantos muka dua jalur produksi pikeun jas pelindung anu steril sareng masker. Jas pelindung kami dijieunna tina pilem pe breathable pe disposable sareng bahan komposit non-anyaman. Ieu jas pelindung awak sapinuh sareng ritsleting payun sareng tiung. Éta ngagaduhan rupa-rupa ukuran sareng tiasa tahan cai, tahan lebu, sareng tahan baktéri. Éta tiasa nyumponan kabutuhan panyalindungan sadidinten. Topéng kami bénten sareng topéng disposable biasa sareng bénten tina topéng KN95. Éta ninggali kakurangan topéng tradisional. Desain topéng kami modis pisan, kalayan bahan hideung hideung gingham, bahan kaén hideung murni, sareng kulit hideung breathable PU. Éta cocog pikeun pakéan kolot-budak, sareng tiasa dianggo ku déwasa boh murangkalih. Mibanda lambar ngarobah filter bawaan anu tiasa sababaraha kali diberesihan sareng dianggo. Éta awét sareng henteu cacad, hemat énergi sareng ramah lingkungan, bersih sareng higienis, raoseun sareng éndah. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa mésér dina halaman wéb kami, sareng ngabagéakeun pedagang padagang domestik sareng mancanagara pikeun sumping negosiasi beuli.


Waktos Post: Apr-23-2020