2020.7.9

1. Ngeunaan parusahaan urang

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan jasa bisnis mandeg ngahijikeun pamekaran lawon, desain produk, produksi sareng penjualan. Produk utama nganggo panilitian bebas sareng pamekaran lawon, sapertos spandex latex (permukaan minyak / permukaan eunteung), nganggo lapisan nilon rajutan rajutan, lawon ramah lingkungan, prosés élastisitas tinggi opat arah, sareng minuhan standar deteksi konéksi internasional CNAS ; pangaruhna mirip bahan latex Pengetahuan Alam, tapi hargana ngan ukur 1/3 tina jas lateks alami, sahingga langkung seueur palanggan tiasa ngaraoskeun perbudakan seksi saderhana anu dibawa ku jas gel, sareng ngalaman suasana anu modél ketat ketat modéren.

Aya seueur ukuran baju siap pakean kami. Dina raraga nyocogkeun langkung bentuk awak di bumi sareng di luar negeri, sapertos seri F sareng seri T, kisaran anu cocog nyaéta 150-180CM jangkung, sareng beuratna tina 40kg dugi ka 90KG. Kelompok peralatan produksi lawon elastis tinggi, canggih motong lathe, tiasa ngajantenkeun ukuran motong langkung akurat sareng langkung épisién, sareng sistem generasi ukuranana calakan CAD nyalira ngamungkinkeun kecepatan kustomisasi tradisional tiasa ningkat pisan.

Kami nyandak "ngarancang pikeun mode, ngarobih pikeun seksi" salaku tujuan bisnis, pikeun ngajantenkeun pantun seksi sareng ngantep panggung nganggo santai.

Gaya produk: gaya Éropa sareng Amérika saderhana sareng seksi!

Fitur desain: baju jero modis, pantun seksi. Ngadamel baju jero anu anjeun tiasa anggo pikeun ngajantenkeun pantun langkung seksi!

Misi kami: ngajantenkeun hirup langkung saé!

Kami parantos teras-terasan mingpin rute anu seksi sareng janten objék anu dituturkeun di industri. Urang ayeuna, milampah jalan anu batur hoyong angkat tapi teu wani indit! MiaSein tulus ngahijikeun deui agén saluran sareng mitra pikeun nyiptakeun mérek rute seksi munggaran internasional!

2.keuntungan urang

Pabrikan sumber Pusat sumber

Integrasi industri sareng perdagangan B2B

Pabrikan anu kuat, kerjasama global

Pasokan lintas batas, kiriman global (FedEx DHL UPS TNT ARAMEX)

Pembuatan piring komputer, desain aslina,

Ranjang motong komputer, pamariksaan kualitas produk sareng pangiriman, pusat layanan pelanggan

Kauntungan urang:

1. Pangwangunan matérial sumber, desain CAD, produksi, penjualan, industri sareng modeu integrasi perdagangan, kualitas dikontrol, pikeun mastikeun efisiensi produksi sareng efisiensi pangiriman;

2. Sistem pembuatan pelat CAD calakan, sistem ngadamel pelat buatan sorangan anu dikembangkeun ku 10 taun pangalaman kustomisasi ningkatkeun pisan efisiensi kustomisasi sareng ukuran akurasi;

3. Ngalakukeun kustomisasi sapotong tunggal, laju pangiriman panggancangna dina 24 jam, data anu dikustomisasi pelanggan tiasa dipikagaduh salami 3 taun;

4. Kami tiasa nyayogikeun baju gaya khusus pikeun konsumén ageung pikeun mastikeun daya saing produk;

5. Produk utama diteliti sareng dikembangkeun sacara mandiri. Lawon na langka, unik sareng ramah lingkungan.

3. lawon unik urang

Spandex Latex mangrupikeun lawon komposit pilem lateks, anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan urang. Éta ngadopsi téknologi nano-komposit.

 Éta ngagaduhan élastisitas anu luhur dina sadaya opat sisi, henteu gampang rengat, henteu nyerep cai, sareng ngagaduhan fungsi kesang olahraga sareng kabugaran.

Pangaruh ketang na tiasa dibandingkeun sareng lateks alami. Éta bakal ngaréaksikeun sareng bahan gél silika sareng mangrupikeun gaganti lateks alami.

Komposisi lawon spandex latex: lapisan anu munggaran nyaéta latex campuran film PU, lapisan anu kadua nyaéta lapisan spandex rajutan warp, sareng lapisan anu katilu nyaéta lapisan nano-adsorption.

Komposisi lawon spandex latex lawon: lapisan anu munggaran nyaéta latex campuran film PU, lapisan anu kadua nyaéta lapisan spandex rajutan warp, lapisan anu katilu nyaéta lapisan nano-adsorption, sareng lapisan anu kaopat mangrupikeun pilem latex campuran PU.

4.Préstasi anu urang parantos hasilkeun

Saatos usaha anu teras-terasan, volume penjualan baju ketat lateks spandex kami diekspor ka pasar Éropa sareng Amérika parantos ngaleuwihan US $ 1 juta. Ieu mangrupikeun terobosan anyar dina sajarah penjualan urang. Kami bakal tetep ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun produk urang supados ngajantenkeun produk kami langkung populér. Kami parantos nyewa désainer énggal anu bakal nyandak kami gaya anu hadé sareng langkung populér. Produk kami sacara mandiri réngsé tina lawon kana desain, produksi sareng penjualan. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol kualitas produk anu langkung saé, ngaluyukeun produksi dina waktos anu tepat, nguping tanggepan pelanggan pikeun pertama kalina, sareng teras ningkatkeun jasa produksi kami. Produk kami gaduh reputasi anu saé di bumi sareng di luar negeri, sareng penjualan sababaraha platform di bumi sareng di luar negeri teras-terasan ningkat. Pelanggan kami kalebet peminat baju kostum, ogé agén domestik sareng asing sareng grosir. Aranjeunna ogé parantos ngajaga penjualan anu saé. Kami arepkeun supados seueur palanggan sareng wholesalers agén bakal milih produk kami. Kami ngarepkeun produk kami tiasa dijual ka unggal penjuru dunya.

5. Sistem CAD

Saatos langkung ti sapuluh taun pangalaman, kami sacara mandiri ngembangkeun pérsi anu ditingkatkeun tina sistem pembuatan pelat CAD. Éta mangrupikeun parangkat lunak pikeun ngadamel piring komputer komputer, coding, sareng tata ruang. Mangrupikeun sistem CAD papakéan anu langkung énggal sareng lengkep. Sistem ieu langkung cocog pikeun desain sareng kustomisasi papakéan khusus kami. Éta calakan ngalaksanakeun motong data anu khusus, sareng data langkung akurat, anu ngabantosan urang pikeun nyiptakeun pakean anu langkung cocog pikeun pelanggan. Pakean urang benten sareng pakean biasa. Peryogi desainer khusus pikeun mendesain, lawon khusus khusus, pembuatan piring khusus sareng sistem motong, sareng péngkolan profesional pikeun diolah. Ngudag kasampurnaan mangrupikeun tujuan langgeng urang. Kucing urang mangrupikeun desain awak anu sampurna, desain mulus. Éta pas kana cangkéng sareng lemes pisan. Teu aya tilas tilepan ti luhur ka handap. Ieu berkat alat propésional kami sareng desainer propésional sareng tukang ngaput propésional. Aya ogé konsultan pakean khusus pikeun ngalayanan anjeun. Salami anjeun naroskeun ka kabutuhan anjeun, kami tiasa nyayogikeun anjeun pakean anu anjeun pikahoyong.

6. saluran anyar kami

Ayeuna, kusabab pecah coronavirus anyar di Cina sareng sacara global, perusahaan urang prihatin pisan ngeunaan ieu. Dumasar kana sababaraha taun pangalaman kami dina produksi baju jas sareng sababaraha jinis pakéan, kami parantos muka dua jalur produksi pikeun jas pelindung anu steril sareng masker. Jas pelindung kami dijieunna tina pilem pe breathable pe disposable sareng bahan komposit non-anyaman. Ieu jas pelindung awak sapinuh sareng ritsleting payun sareng tiung. Éta ngagaduhan rupa-rupa ukuran sareng tiasa tahan cai, tahan lebu, sareng tahan baktéri. Éta tiasa nyumponan kabutuhan panyalindungan sadidinten. Topéng kami bénten sareng topéng disposable biasa sareng bénten tina topéng KN95. Éta ninggali kakurangan topéng tradisional. Desain topéng kami modis pisan, kalayan bahan hideung hideung gingham, bahan kaén hideung murni, sareng kulit hideung breathable PU. Éta cocog pikeun pakéan kolot-budak, sareng tiasa dianggo ku déwasa boh murangkalih. Mibanda lambar ngarobah filter bawaan anu tiasa sababaraha kali diberesihan sareng dianggo. Éta awét sareng henteu cacad, hemat énergi sareng ramah lingkungan, bersih sareng higienis, raoseun sareng éndah. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa mésér dina halaman wéb kami, sareng ngabagéakeun pedagang padagang domestik sareng mancanagara pikeun sumping negosiasi beuli.


Pos waktos: Aug-14-2020