Ngeunaan parusahaan urang

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan jasa bisnis mandeg ngahijikeun pamekaran lawon, desain produk, produksi sareng penjualan. Produk utama nganggo panilitian bebas sareng pamekaran lawon, sapertos spandex latex (permukaan minyak / permukaan eunteung), nganggo lapisan nilon rajutan rajutan, lawon ramah lingkungan, prosés élastisitas tinggi opat arah, sareng minuhan standar deteksi konéksi internasional CNAS ; pangaruhna mirip bahan latex Pengetahuan Alam, tapi hargana ngan ukur 1/3 tina jas lateks alami, sahingga langkung seueur palanggan tiasa ngaraoskeun perbudakan seksi saderhana anu dibawa ku jas gel, sareng ngalaman suasana anu modél ketat ketat modéren.
Aya seueur ukuran baju siap pakean kami. Dina raraga nyocogkeun langkung bentuk awak di bumi sareng di luar negeri, sapertos seri F sareng seri T, kisaran anu cocog nyaéta 150-180CM jangkung, sareng beuratna tina 40kg dugi ka 90KG. Kelompok peralatan produksi lawon elastis tinggi, canggih motong lathe, tiasa ngajantenkeun ukuran motong langkung akurat sareng langkung épisién, sareng sistem generasi ukuranana calakan CAD nyalira ngamungkinkeun kecepatan kustomisasi tradisional tiasa ningkat pisan.
Kami nyandak "ngarancang pikeun mode, ngarobih pikeun seksi" salaku tujuan bisnis, pikeun ngajantenkeun pantun seksi sareng ngantep panggung nganggo santai.
Gaya produk: gaya Éropa sareng Amérika saderhana sareng seksi!
Fitur desain: baju jero modis, pantun seksi. Ngadamel baju jero anu anjeun tiasa anggo pikeun ngajantenkeun pantun langkung seksi!
Misi kami: ngajantenkeun hirup langkung saé!
Kami parantos teras-terasan mingpin rute anu seksi sareng janten objék anu dituturkeun di industri. Urang ayeuna, milampah jalan anu batur hoyong angkat tapi teu wani indit! MiaSein tulus ngahijikeun deui agén saluran sareng mitra pikeun nyiptakeun mérek rute seksi munggaran internasional!

Préstasi anu urang parantos hasilkeun
Saatos usaha anu teras-terasan, volume penjualan baju ketat lateks spandex kami diekspor ka pasar Éropa sareng Amérika parantos ngaleuwihan US $ 1 juta. Ieu mangrupikeun terobosan anyar dina sajarah penjualan urang. Kami bakal tetep ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun produk urang supados ngajantenkeun produk kami langkung populér. Kami parantos nyewa désainer énggal anu bakal nyandak kami gaya anu hadé sareng langkung populér. Produk kami sacara mandiri réngsé tina lawon kana desain, produksi sareng penjualan. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol kualitas produk anu langkung saé, ngaluyukeun produksi dina waktos anu tepat, nguping tanggepan pelanggan pikeun pertama kalina, sareng teras ningkatkeun jasa produksi kami. Produk kami gaduh reputasi anu saé di bumi sareng di luar negeri, sareng penjualan sababaraha platform di bumi sareng di luar negeri teras-terasan ningkat. Pelanggan kami kalebet peminat baju kostum, ogé agén domestik sareng asing sareng grosir. Aranjeunna ogé parantos ngajaga penjualan anu saé. Kami arepkeun supados seueur palanggan sareng wholesalers agén bakal milih produk kami. Kami ngarepkeun produk kami tiasa dijual ka unggal penjuru dunya.


Pos waktos: Aug-27-2020