Kauntungan urang

Pabrikan sumber Pusat sumber
Integrasi industri sareng perdagangan B2B
Pabrikan anu kuat, kerjasama global
Pasokan lintas batas, kiriman global (FedEx DHL UPS TNT ARAMEX)
Pembuatan piring komputer, desain aslina,
Ranjang motong komputer, pamariksaan kualitas produk sareng pangiriman, pusat layanan pelanggan

Kauntungan urang:
1. Pangwangunan matérial sumber, desain CAD, produksi, penjualan, industri sareng modeu integrasi perdagangan, kualitas dikontrol, pikeun mastikeun efisiensi produksi sareng efisiensi pangiriman;
2. Sistem pembuatan pelat CAD calakan, sistem ngadamel pelat buatan sorangan anu dikembangkeun ku 10 taun pangalaman kustomisasi ningkatkeun pisan efisiensi kustomisasi sareng ukuran akurasi;
3. Ngalakukeun kustomisasi sapotong tunggal, laju pangiriman panggancangna dina 24 jam, data anu dikustomisasi pelanggan tiasa dipikagaduh salami 3 taun;
4. Kami tiasa nyayogikeun baju gaya khusus pikeun konsumén ageung pikeun mastikeun daya saing produk;

Pipa saluran anyar kami
Ayeuna, kusabab pecah coronavirus anyar di Cina sareng sacara global, perusahaan urang prihatin pisan ngeunaan ieu. Dumasar kana sababaraha taun pangalaman kami dina produksi baju jas sareng sababaraha jinis pakéan, kami parantos muka dua jalur produksi pikeun jas pelindung anu steril sareng masker. Jas pelindung kami dijieunna tina pilem pe breathable pe disposable sareng bahan komposit non-anyaman. Ieu jas pelindung awak sapinuh sareng ritsleting payun sareng tiung. Éta ngagaduhan rupa-rupa ukuran sareng tiasa tahan cai, tahan lebu, sareng tahan baktéri. Éta tiasa nyumponan kabutuhan panyalindungan sadidinten. Topéng kami bénten sareng topéng disposable biasa sareng bénten tina topéng KN95. Éta ninggali kakurangan topéng tradisional. Desain topéng kami modis pisan, kalayan bahan hideung hideung gingham, bahan kaén hideung murni, sareng kulit hideung breathable PU. Éta cocog pikeun pakéan kolot-budak, sareng tiasa dianggo ku déwasa boh murangkalih. Mibanda lambar ngarobah filter bawaan anu tiasa sababaraha kali diberesihan sareng dianggo. Éta awét sareng henteu cacad, hemat énergi sareng ramah lingkungan, bersih sareng higienis, raoseun sareng éndah. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa mésér dina halaman wéb kami, sareng ngabagéakeun pedagang padagang domestik sareng mancanagara pikeun sumping negosiasi beuli.


Pos waktos: Aug-27-2020