Lawon unik kami & Sistem CAD

Spandex Latex mangrupikeun lawon komposit pilem lateks, anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan urang. Éta ngadopsi téknologi nano-komposit.
Éta ngagaduhan élastisitas anu luhur dina sadaya opat sisi, henteu gampang rengat, henteu nyerep cai, sareng ngagaduhan fungsi kesang olahraga sareng kabugaran.
Pangaruh ketang na tiasa dibandingkeun sareng lateks alami. Éta bakal ngaréaksikeun sareng bahan gél silika sareng mangrupikeun gaganti lateks alami.
Komposisi lawon spandex latex: lapisan anu munggaran nyaéta latex campuran film PU, lapisan anu kadua nyaéta lapisan spandex rajutan warp, sareng lapisan anu katilu nyaéta lapisan nano-adsorption.
Komposisi lawon spandex latex lawon: lapisan anu munggaran nyaéta latex campuran film PU, lapisan anu kadua nyaéta lapisan spandex rajutan warp, lapisan anu katilu nyaéta lapisan nano-adsorption, sareng lapisan anu kaopat mangrupikeun pilem latex campuran PU.

Sistem CAD
Saatos langkung ti sapuluh taun pangalaman, kami sacara mandiri ngembangkeun pérsi anu ditingkatkeun tina sistem pembuatan pelat CAD. Éta mangrupikeun parangkat lunak pikeun ngadamel piring komputer komputer, coding, sareng tata ruang. Mangrupikeun sistem CAD papakéan anu langkung énggal sareng lengkep. Sistem ieu langkung cocog pikeun desain sareng kustomisasi papakéan khusus kami. Éta calakan ngalaksanakeun motong data anu khusus, sareng data langkung akurat, anu ngabantosan urang pikeun nyiptakeun pakean anu langkung cocog pikeun pelanggan. Pakean urang benten sareng pakean biasa. Peryogi desainer khusus pikeun mendesain, lawon khusus khusus, pembuatan piring khusus sareng sistem motong, sareng péngkolan profesional pikeun diolah. Ngudag kasampurnaan mangrupikeun tujuan langgeng urang. Kucing urang mangrupikeun desain awak anu sampurna, desain mulus. Éta pas kana cangkéng sareng lemes pisan. Teu aya tilas tilepan ti luhur ka handap. Ieu berkat alat propésional kami sareng desainer propésional sareng tukang ngaput propésional. Aya ogé konsultan pakean khusus pikeun ngalayanan anjeun. Salami anjeun naroskeun ka kabutuhan anjeun, kami tiasa nyayogikeun anjeun pakean anu anjeun pikahoyong.


Pos waktos: Aug-27-2020