batur

  • Folding Walking Stick with Lamp for The Elderly

    Tilepan Leumpang Tongkat sareng Lampu pikeun Sepuh

    Nami produk: Tilepan Walking Stick sareng Lampu pikeun Déskripsi Sepuh: 1. Éta tiasa nangtung nangtung terus; 2. Huluna kontak anu tiasa diputer tiasa didamel khusus ku 4 titik panyokong supados tetep jejeg; 3. Senterna dilengkepan 6 lampu LED, anu tiasa dipindahkeun ka luhur sareng ka handap pikeun ngaluyukeun sudut cahaya, anu mangrupikeun bantosan sepuh anu leumpang dina wengi; 4. beurat ngaropea, praktis tur lampu; 5. Gampang ngalipet sareng ngangkut; 6. Bahanna nyaéta tabung alloy aluminium. 7. Éta diadopsi enviro ...
  • Folding Walking Stick with Lamp for The Elderly

    Tilepan Leumpang Tongkat sareng Lampu pikeun Sepuh

    Katerangan: 1. Éta tiasa nangtung nangtung ajeg; 2. Huluna kontak anu tiasa diputer tiasa didamel khusus ku 4 titik panyokong supados tetep jejeg; 3. Senterna dilengkepan 6 lampu LED, anu tiasa dipindahkeun ka luhur sareng ka handap pikeun ngaluyukeun sudut cahaya, anu mangrupikeun bantosan sepuh anu leumpang dina wengi; 4. beurat ngaropea, praktis tur lampu; 5. Gampang ngalipet sareng ngangkut; 6. Bahanna nyaéta tabung alloy aluminium. 7. Éta diadopsi bahan panyalindungan lingkungan pikeun nyerep kesang sareng nyegah leueur ....