Piaraan Ucing Sederhana Disc Keren sareng Lucu Ucing Méja Ucing Ucing Ucing Ucing Dewasa Ucing Usum Panas Cool Ucing Méja Ucing Mainan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Piaraan Ucing Sederhana Disc Keren sareng Lucu Ucing Méja Ucing Ucing Ucing Ucing Dewasa Ucing Usum Panas Cool Ucing Méja Ucing Mainan
Katerangan:Bahan sareng kualitas sisal langkung dipikaresep, anu teu acan diputih ku leyuran kimia sareng ngagaduhan rasa asam serat sisal asli. Kasalametan sareng panangtayungan lingkungan, bahan panyalindungan lingkungan standar anu luhur awét sareng ngagaduhan umur jasa anu langkung lami, lem panyalindungan lingkungan anu énggal henteu ngiritasi. Teguh sareng stabil, kalayan desain struktur mékanis anu pas, éta langkung aman pikeun nyegah ayunan. Minuhan ciri pangeboran liang ucing, sareng tiasa istirahat nalika capé.
Cara pikeun ngalatih ucing nganggo pigura nanjak ucing: palatihan nyokot ucing sareng nyanggap papan atanapi kolom kai kedah dimimitian ti alit. Cara na nyaéta nempatkeun tulisan kai atanapi papan dina tempat anu paling katingali pikeun ucing naék luhur sareng ka handap pikeun mendakan bagian anu daékeun dicekel. Upami henteu, anu bogana tiasa némpél sirah ucing kalayan lembut ku pananganna, teras pencét kana sirahna pikeun maksa néwak pos kayu. Saatos ngorésan, sékrési kelenjar dina suku ucing bakal dioleskeun dina bagian anu ngorehan. Kusabab bau sékrési, ucing bakal angkat ka tihang kai pikeun ngorejat.
Nami barang : Pigura nanjak ucing
Gaya: Lebah, bal hemp
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Warna: Ukuran (dina cm): 27 * 16cm
Fitur: Éta tiasa masihan ucing rohangan pikeun maén. Bentuk tilu-lapisan multi-lapisan langkung cocog pikeun sifat naék ucing, sareng kolom tali hemp tiasa ngajantenkeun ucing ngagiling cakar na
Tipe lawon: Piring + mat usum panas
Metode ngumbah: Nyemprot disinfectant piaraan atanapi rem mite lawon mite, tapi ogé éncér bagian tina panolak serangga éksternal ucing pikeun nyemprot. Upami anjeun gaduh pembersih vakum kakuatan tinggi, anjeun ogé tiasa nganggo panyeuseuh vakum pikeun ngaleungitkeun mites.
Cara neundeun: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing

Jenis saham: Di stock

Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Pangukuran manual, aya sababaraha kasalahan, punten candak obyék asli salaku standar. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali