Alat Anjing Anjing ageung Koléksi Alat Poop Picker

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Alat Anjing Anjing ageung Koléksi Alat Poop Picker
Pedaran:Modél modél, bahan panyalindungan lingkungan anu kentel, résistansi oksidasi, résistansi korosi. Kalayan gagang, merenah pikeun dijingjing ku host
Ngaran barang : Piaraan Piaraan & Piaraan
Pamakean: nalika nganggo, nutupan permukaan kotoran ku kertas, teras anggo wc pikeun néwak éta sareng Piceun. Atanapi nganggo sabuk sampah sanés anu dijual di pasar pikeun nutupan bagian jero wc sareng grab éta ka handap. Éta merenah, kabersihan sareng bébas hariwang. Éta cocog pikeun panggunaan bumi sareng perjalanan.
Kauntungannana: langkung merenah pikeun anu gaduh pikeun ngabersihan kotoran anjing. Éta tiasa gampang dijemput ku nganggo anduk kertas. Nalika henteu aya sampah di sakitar, tai na tiasa disimpen dina kotak samentawis, anu moal diloloskeun sareng teu raos. Éta beresih sareng higienis, sareng panangan anu gaduhna henteu aya hubunganana sareng kotoran piaraan. Anduk kertas atanapi kantong plastik tiasa digentos.
Warna: Royal blue, hideung
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (dina cm) : Panjang: 60cm, klip: 13.5 * 12.5 * 10cm, lebar cecekelan: 12.5cm
Fitur: Bersihkeun kokotor piaraan anjeun
Bahan: ABS
Cara ngumbah: Bilas ku cai sareng garing, Punten bersihkeun nyalira. Entong nyeuseuh ku barang-barang manusa
Cara neundeun: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing. Punten disimpen nyalira, sanés sareng produk manusa

Jenis saham: Di stock

Punten perhatoskeun: Produk ieu didesain sareng didamel sacara éksklusif ku perusahaan urang. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Punten buang kotoran piaraan kana lebu dina waktosna. Entong sampah. Kasalahan pangukuran manual, mangga tingal obyék asli. Punten ngumbah sareng simpen numutkeun metode cuci sareng cara neundeun. Punten tong sambel produkna hésé pikeun ngahindarkeun produk. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali