Baju Puppy Trendi Merk Corgi Pug bulldog Anjing Leutik Usum Piaraan Lucu Anak anjing Gugur Musim Dingin Baju

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Baju Puppy Trendi Merk Corgi Pug bulldog Anjing Leutik Usum Piaraan Lucu Anak anjing Gugur Musim Dingin Baju
Pedaran: Pilih lawon butik kualitas luhur pikeun nyandak piaraan dina pengalaman nganggo anu raoseun, sareng bersihkeun padamelanna supados baju baju nganggo alami, anu langkung lucu sareng modis
Nami barang : Baju piaraan
Warna: Bulao sareng bodas, hideung beureum
Jenis Kelamin: Universal
Ukuran: XS: Bust 45cm, S: Bust 50cm, M: Bust 55cm, L: Bust 60cm, XL: Bust 65cm, 2XL: Bust 70cm
Fitur: Hiasan, kahaneutan
Tipe lawon: Poliéster / katun
Cara ngumbah: Anjeun tiasa nyeuseuh baju anjing nganggo detérjen baju manusa. Upami disinféktan khusus tiasa disayogikeun pikeun piaraan, éta bakal langkung épéktip pikeun maéhan endog parasit anu gampang terkontaminasi ku baju piaraan. Baju anjing sareng baju jalma kedah dikumbah nyalira. Entong nganggo pemutih klorin atanapi pemutih oksigén.

Cara neundeun: Cegah kontak sareng tulisan anu seukeut sareng kasar sareng artikel basa anu kuat; milih tempat anu tiis sareng berventilasi pikeun niiskeun sareng garing sateuacan dikoléksi; buka kabinet sacara rutin salami periode pengumpulan pikeun ventilasi sareng tetep garing; dina suhu luhur sareng usum lembab, hawa garing sababaraha kali pikeun nyegah jamur.

Jenis saham: Di stock
Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi nyababkeun panyakit kulit kusabab keueung. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

20714161980_1202722020
20714179460_1202722020
尺寸图

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali