Anjing Anjing Baju Awéwé Teddy Bichon katun Mantel Chihuahua Bulldog Corgi anak anjing leutik kandel piaraan sareng usum salju baju

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Anjing Anjing Baju Awéwé Teddy Bichon katun Mantel Chihuahua Bulldog Corgi anak anjing leutik kandel piaraan sareng usum salju baju
Pedaran: Pilih lawon butik kualitas luhur pikeun nyandak piaraan dina pengalaman nganggo anu raoseun, sareng bersihkeun padamelanna supados baju baju nganggo alami, anu langkung lucu sareng modis
Nami barang : Baju piaraan
Warna: jas hujan transparan kalayan ujung bodas, jas hujan transparan kalayan ujung jeruk, jas hujan transparan kalayan ujung héjo
Jenis Kelamin: Universal
Ukuran: XS-bust 32-35cm, S-bust 35-38cm, M-bust 38-41cm, L-bust 41-46cm, XL-bust 46-50cm
Fitur: hiasan, kahaneutan, tahan hujan
Tipe lawon: lawon jas hujan EVA transparan
Metode ngumbah: Langkung saé pikeun ngusap jas hujan nganggo kaén garing saatos dianggo teras garing sacara alami. Entong nganggo alat pengering. Entong ngalaan jas hujan langsung ka panonpoé. Lapisan tahan cai bakal leuleuy sareng misah sareng kaleungitan fungsi tahan cai na. Entong ngusap jas hujan nalika meresihanana. Éta bakal misahkeun lawon PVC sareng nilon sareng nyababkeun nyusupkeun hawa sareng ngabuih. Upami permukaan jas hujan kotor, usap ku kaén anu baseuh. Entong nganggo detérjen, ngabodaskeun atanapi sabun basa anu kuat.

Cara neundeun: Garingkeun dina tempat anu tiis teras tilepan! Upami henteu lami dianggo, kedah ngagantung jas hujan supados teu aya bau

Jenis saham: Di stock
Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi nyababkeun panyakit kulit kusabab keueung. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

尺寸图

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali