Anjing anjing baju bikangna katun Teddy Bichon katun Chihuahua Pajoang Corgi anak anjing leutik kandel piaraan sareng usum salju baju

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Ngaran produk: baju anjing anjing bikangna katun Teddy Bichon katun Chihuahua Pajoang Corgi anak anjing leutik kandel piaraan sareng baju usum salju
Katerangan: Tetep haneut, hampang sareng modis, tambahkeun buludru kana lapisan jero, sareng nambihan poin tambahan supados haneut. Anti anti selip sareng tahan tahan kaén sareng épék anti skid ningkat.
Nami barang : Baju piaraan
Warna: Ungu, ros beureum
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran: XS — panjang suku 4.4, lebar korma 3.5, S — panjang kaki 4,7, lebar korma 3.8, M — panjang kaki 5.0, lebar korma 4.0, L — panjang suku 5,5, lebar korma 4.4, XL — panjang suku 6.0, lebar korma 4.8
Fitur: Hiasan, kahaneutan
Tipe lawon: Luhur: kulit kaca spion, sapatu jero: plush
Metode ngumbah: Anjeun tiasa nyeuseuh baju anjing nganggo detérjen baju manusa. Upami disinféktan khusus tiasa disayogikeun pikeun piaraan, éta bakal langkung épéktip pikeun maéhan endog parasit anu gampang terkontaminasi ku baju piaraan. Baju anjing sareng baju jalma kedah dikumbah nyalira. Entong nganggo pemutih klorin atanapi pemutih oksigén.

Cara neundeun: Cegah kontak sareng tulisan anu seukeut sareng kasar sareng artikel basa anu kuat; milih tempat anu tiis sareng berventilasi pikeun niiskeun sareng garing sateuacan dikoléksi; buka kabinet sacara rutin salami periode pengumpulan pikeun ventilasi sareng tetep garing; dina suhu luhur sareng usum lembab, hawa garing sababaraha kali pikeun nyegah jamur.

Jenis saham: Di stock
Punten perhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi ku perusahaan eksklusif kami. Produk ieu henteu ngadukung kustomisasi. Dina raraga ngantep anjing gaduh pangalaman ganti baju anu saé, punten ngukur kuriling beuheung anjing, kuriling beuheung, panjangna deui sareng data anu diperyogikeun sanésna. Bersih sareng simpen saluyu ketat ku cara ngabersihkeun sareng neundeun. Produk ieu ipis pisan, janten henteu nempatkeunana dina benda anu seukeut. Upami ingon piaraan karasaeun henteu raoseun saatos ngagemna, punten angkat langsung kanggo ngahindaran kacilakaan sapertos cilaka piaraan. Saatos anggo, punten leupaskeun tombol sacara rutin supados kulit piaraan ngambekan, supados teu mangaruhan perkembangan rambut ingon-ingon atanapi nyababkeun panyakit kulit kusabab keueung. Upami anjeun henteu sugema kalayan produkna, mangga ngahubungi jasa palanggan.

尺寸图

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali