Pantun Eunteung Spandex Lateks Full Body Siamese Lokomotif Pilem sareng TV Peuting Wengi T Catwalk Ketang Catsuit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Pantun Eunteung Spandex Lateks Full Body Siamese Lokomotif Pilem sareng TV Peuting Wengi T Catwalk Ketang Catsuit

Pedaran:   

Barang

 ucing awéwé   

Jenis kelamin

 Awéwé 

Warna

 Hideung, bodas, beureum, biru

Ukuran (dina cm)

 EXS-EXXL, FS, FM, TM, TL, TXL, 11 ukuran pikeun dipilih.

Hiasan

 seleting payun

Tipe lawon

 eunteung spandex latex    

Kandelna lawon

 0.6mmKecap warna: 3XIY

Tékstur lawon

 Lampu sareng lemes, Waterproof, tahan angin, kasehatan sareng perlindungan lingkungan.

Métode ngumbah

 ngumbah panangan anu lembut, punten henteu diusap.

Metode neundeun

 simpen nyalira atanapi dina bungkus kertas supados teu dicelup ku pakean anu sanés.

Jenis saham

 Aya sasayogian

Fitur:

Pribadi kerah nangtung-up pikeun langkung ngarobih beuheung.

Tukangna anu lemes crimped, kabel anu indah, nyorot kualitas luhur.

Ritsleting payun dugi ka palangkangan tukang, sakitar desain palangkangan, selop tilu sirah, gampang dipasang sareng dilepas, lemes sareng raoseun, pikeun nyumponan kabutuhan anu rupa-rupa.

Desain seleting tangkorak modis, nyorot kapribadian pakean.

Elastisitas tinggi, langsing, nunjukkeun kurva awak anu saé sareng ngajantenkeun anjeun langkung pikaresepeun.   

Aya 2-3% bédana numutkeun pangukuran manual.      

Mangga parios bagan pangukuran taliti sateuacan anjeun mésér barang.    

Punten perhatoskeun bilih aya bedana warna sakedik kedah ditampi kusabab lampu na layar.

Bahan lateks spandex eunteung ngagaduhan ciri bercahya, caang, lemes sareng pageuh, anu nyandak seueur pikaresepeun pikeun kahirupan urang.

Pakean lateks spandeks spion mangrupikeun kasenian, sareng perlu ngaapresiasi dirina ku panon artistik, éta mangrupikeun integrasi lengkep jiwa manusa sareng éta, janten janten peri.

Di dieu anjeun bakal mendakan baju spandex latex dress anu ngagabungkeun sareng jiwa anjeun, sareng sadayana janten langkung saé nalika anjeunna ditunda.

Kami rela bagikeun sareng anjeun anu pikaresepeun tina spandex latex fashion.

Spandex Latex mangrupikeun lawon komposit pilem lateks, anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan urang. Éta ngadopsi téknologi nano-komposit.

 Éta ngagaduhan élastisitas anu luhur dina sadaya opat sisi, henteu gampang rengat, henteu nyerep cai, sareng ngagaduhan fungsi kesang olahraga sareng kabugaran.

Pangaruh ketang na tiasa dibandingkeun sareng lateks alami. Éta bakal ngaréaksikeun sareng bahan gél silika sareng mangrupikeun gaganti lateks alami.

Komposisi lawon spandex latex: lapisan anu munggaran nyaéta latex campuran film PU, lapisan anu kadua nyaéta lapisan spandex rajutan warp, sareng lapisan anu katilu nyaéta lapisan nano-adsorption.

Komposisi lawon spandex latex lawon: lapisan anu munggaran nyaéta latex campuran film PU, lapisan anu kadua nyaéta lapisan spandex rajutan warp, lapisan anu katilu nyaéta lapisan nano-adsorption, sareng lapisan anu kaopat mangrupikeun pilem latex campuran PU.

 

Kustomisasi pangrojong: Upami teu aya ukuran anu cocog sareng anjeun, kami tiasa ngapéskeun pikeun anjeun, ngan ukur peryogi anjeun nyayogikeun jangkungna, beurat, kuriling pinggang, inpormasi kuriling pinggul.

Beurat paket tunggal 0,36 kg, jilid 30.0 cm * 40.0 cm * 4.0 cm

Punten langkung diperhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi sacara éksklusif ku perusahaan urang. Dina raraga nyayogikeun pangalaman nganggo anu saé, ukuran tina catsuit ogé didesain khusus pikeun toko, anu bénten sareng ukuran umum. Punten mésér produk ieu ketat numutkeun bagan ukuran kami. Hatur nuhun!

12947352687_797063916
13027022651_797063916
size

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali