Spandex Latex zipper ageung full jumpsuit body pentas kinerja bodysuit luar negeri hot sale catsuit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Spandex Latex zipper ageung full jumpsuit body pentas kinerja bodysuit luar negeri hot sale catsuit

Pedaran:   

Barang

 ucing awéwé   

Jenis kelamin

 Awéwé 

Warna

 Hideung, bodas, beureum, biru

Ukuran (dina cm)

 EXS-EXXL, FS, FM, TL, TXL, 10 ukuran pikeun dipilih.

Hiasan

 seleting payun

Tipe lawon

 eunteung spandex latex    

Kandelna lawon

 0,58mmKecap warna: 3XIY

Tékstur lawon

 Lampu sareng lemes, Waterproof, tahan angin, kasehatan sareng perlindungan lingkungan.

Métode ngumbah

 ngumbah panangan anu lembut, punten henteu diusap.

Metode neundeun

 simpen nyalira atanapi dina bungkus kertas supados teu dicelup ku pakean anu sanés.

Jenis saham

 Aya sasayogian

Fitur: Beureum-beuheung ageung ageung ritslét awakna porsina Ieu mangrupikeun jaman nunjukkeun kaéndahan sareng inohong. MiaSein ngajantenkeun anjeun langsung janten awéwé anu geulis sareng percaya diri. Celana ketat ieu anu bersinar dina platform acara didamel tina lawon latex spamdex. Bahan khusus na ngajantenkeun awak lemes sareng lemes, janten awak sampurna. Desain ketat-pas ngaguratkeun inohong anu saé sareng éndah.

Pikeun anu nganggo, éta téh surga dina gelap, pikeun anu ningali, éta mangrupikeun kulit anu seksi. Ngahapus dada, ngan ukur beulit, mangrupikeun kaéndahan anu sanés. Ngajaga kasaimbangan menawan antara dada, cangkéng sareng pinggul.

Kancing ketat ngempelkeun bangkai, nanging kahoyong henteu.Tekstur jas gél eunteung, karesep anyar kaos ketat ketat

Elastisitas leutik opat arah, Bahan ramah lingkungan, pakean séhat.Desain zipper ageung kerah low, anu unik

Desain dasi-leg, pas kana kurva awak, bentukna awak anu geulis.Diluar seamless, luhur manjang tur pas sampurna kana awak

Lemes, ngagurilap sareng panceg.Desain balok tilu diménsi, bentuk awak anu tegas pas kana kurva awak.

Desain hip seksi ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun butut seksi anjeun.

Elastisitas tinggi, langsing, nunjukkeun kurva awak anu saé sareng ngajantenkeun anjeun langkung pikaresepeun.   

         Aya 2-3% bédana numutkeun pangukuran manual.      

         Mangga parios bagan pangukuran taliti sateuacan anjeun mésér barang.    

         Punten perhatoskeun bilih aya bedana warna sakedik kedah ditampi kusabab lampu na layar.

Kustomisasi pangrojong: Upami teu aya ukuran anu cocog sareng anjeun, kami tiasa ngapéskeun pikeun anjeun, ngan ukur peryogi anjeun nyayogikeun jangkungna, beurat, kuriling pinggang, inpormasi kuriling pinggul.

Beurat paket tunggal 0,36 kg, jilid 30.0 cm * 40.0 cm * 4.0 cm

Punten langkung diperhatoskeun: Produk ieu dirancang sareng diproduksi sacara éksklusif ku perusahaan urang. Dina raraga nyayogikeun pangalaman nganggo anu saé, ukuran tina catsuit ogé didesain khusus pikeun toko, anu bénten sareng ukuran umum. Punten mésér produk ieu ketat numutkeun bagan ukuran kami. Hatur nuhun!

Spandex Latex large zipper full 02
Spandex Latex large zipper full 03
Spandex Latex large zipper full 01
size

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali